Esti agent imobiliar?

Reprezinti o agentie imobiliara sau esti agent?

Vezi 7 motive pentru care grupul de facebook administrat si detinut de noi, CHIRIE CLUJ-NAPOCA.RO (cel mai mare grup) + site-ul www.ChirieClujNapoca.ro sunt o alternativa performanta pentru tine si agentia ta.

  1. Grupul de facebook CHIRIE CLUJ-NAPOCA.RO este cel mai mare si vechi grup de chirii din Cluj si din tara, practic oricine isi cauta chirie in Cluj va intra pe acest grup si iti va vedea postarile.
  2. Grupul este atent moderat, oricine aduce injurii, jigneste si comenteaza pe langa subiectul postarii va fi scos din grup, asadar la postarile tale vor scrie doar persoanele real interesate de anunt.
  3. Grupul de facebook CHIRIE CLUJ-NAPOCA.RO si site-ul www.ChirieClujNapoca.ro sunt un real ajutor în generarea de noi clienti pentru tine sau agentia ta deoarece ai vizibilitate maxima!
  4. Peste 92.000 de membri activi pe grup sunt gata sa iti vada ofertele si sa te contacteze in privat sau telefonic pentru ati cere ajutorul.
  5. Peste 150 de postari zilnice pe grupul de facebook de la persoanele care isi cauta chirie in Cluj-Napoca iar tu ii poti aborda cu usurinta!
  6. Site-ul www.ChirieClujNapoca.ro creste in popularitate pe zi ce trece, eficienta lui fiind demonstrata si testata.
  7. Detinem cele mai rentabile abonamente lunare pentru tine sau agentia ta!

Nu uita! Pentru fiecare abonament se emite factura si bon fiscal!

Te-am facut curios? Contacteaza-ne!

 studentmobcluj@gmail.com
 ne poti suna / whats app / sms la 0773975379